Hemma hos... · Inspiration

”The worlds’s most decadent hotel suite”

Suite Belle

suitlabelle

”An über-luxe suite stocked with pretty much everything a luxury lover could want. ” – KAT ODELL, Vogue International, Vogue.com

Hotel Pigalle i Göteborg utsågs till Sveriges lyxigaste hotell år 2016 & har tidigare blivit korad till ett av världens främsta lyxhotell. Senaste satsningen är deras nya lyxsvit som går under namnet Suite Belle.

Gäster i sviten får tillgång till en garderob med designerkläder, en ”beauty bar” med smink, parfymer, stylingprodukter & verktyg för håret samt en ”jewelry bar” med smycken. Dessutom får gästerna tillgång till room service i form av både make-up & hårstyling. Hotel Pigalles Suite Belle samarbetar med NK & därför får gästerna fri stilrådgivning av varuhusets stylister, som även skräddarsyr garderoben på rummet enligt önskemål.

Gäster som bor i sviten får även njuta av en fyrarätters middag med fokus på närodlat, som serveras av kockar inne på rummet. Blir gästerna törstiga finns det en ”in room cocktail service”, vilket innebär att bartenders skapar & serverar cocktails i sviten.  Rummet har även en vinkyl med bl.a. 50 olika sorters champagne. Som gäst finns även 40 minuters personlig träning & massage på rummet att tillgå.

Hur lyxigt är då inte detta? Jag tycker att suiten passar bröllopsparet som söker ett hotellrum att tillbringa bröllopsnatten i & som framförallt är ute efter någonting extraordinärt! Efter att jag har upptäckt detta magnifika hotellrum vill jag gifta mig NU & helst redan igår…

Källor: Hotelpigalle.se & Residencemagazine.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s